Vi er godt i gang med sesongen 2015/2016 allerede. Jeg har hatt en bra oppstart på treningsperioden og nå på vårparten har jeg to helt klare prioriteringsområder, nemlig staking og hurtighet. Disse to går også noe inn i hverandre, men det viktigste av alt er å prioritere tid til å trene på det.

Mange som sier at de skal bli bedre på ting, men som faktisk ikke tar konsekvensen av det de sier, og glemmer at det er jobben som må gjøres. Jeg har lagt en god plan sammen med ressurspersoner på Olympiatoppen og mine egne trenere, slik at det blir god progresjon på denne jobbingen. I tillegg til å trene mer spesifikk hurtighet/pigging, blir det også en del styrkeøkter som er relatert til dette. En veldig spennende prosess som ikke er gjort over natta, men jeg har også brukt Martin (Sundby) i planleggingen for å lytte til hans erfaringer. Alltid gøy å ha ting som en kan trene på, og bli bedre på!!!! Nye konkrete mål å strekke seg mot hver dag!!

Vi har også hatt de to første samlingene med landslaget, i Oslo og på Sognefjellet, og det er meget god stemning i laget om dagen. Bra trøkk på øktene og Tor Arne Hetland er et bra tilskudd på trenersiden. Blir spennende å jobbe enda mer med han fremover.

I slutten av neste uke er det klart for nok ei samling på Sognefjellet. Det var mer enn nok snø da vi var der førsterunden, så skal ikke være noe problem med skiføret… I følge driveren av Sognefjellshytta hadde det visst aldri vært mer snø der i juni enn det det er nå.

Jeg er i alle fall godt i gang med treningsforberedelsene og gleder meg til hver nye treningsdag!!!

IMG_2093

Samarbeidspartnere