Da ble det ufrivillig tidlig påskeferie på meg i år. Skulle egentlig til Harstad for å gå NM del 2 og 5 mil klassisk enkeltstart. Hadde virkelig gledet meg til det!

Som dere kanskje fikk med dere, var det fullstendig kaos på Gardermoen torsdagen før påske. Jeg skulle egentlig fly opp på kvelden, men det skjedde altså ikke. Store problemer i flytrafikken gjorde at det nesten ikke kom fly av gårde i løpet hele den dagen, og da jeg ringte for å sjekke når jeg kunne få billett, var første mulighet på SØNDAG!!!! Det ble jo litt i seneste laget for min del, da 5-mila var på lørdagen… Sjekket også med andre flyselskap og også muligheten for å fly til Tromsø først, men det var ingen muligheter.

Synd, for jeg gledet meg til å gå min første 5 mil enkeltstart og var absolutt klar for å bite fra meg.

Dessverre ingen ting jeg fikk gjort noe med selv, men følte vel kanskje at jeg hadde fortjent litt mer flaks….

Da ble det i stede bråbestemt at jeg skulle gå Sjusjøen FRI. Et 3 mil langt skøyterenn fra Natrudstilen, rundt om Ljøsheim og opp til Sjusjøen langrennsarena. Et fantastisk skirenn i helt nydelige skiløyper og terreng. Stilte til start på treningsski med grov slip (på særdeles tørt føre…), men dette ga bare ekstra trening. Det holdt også til seier, så det var gøy!!! Er renn som absolutt kan anbefales.

Nå har jeg en periode med mye evalueringsmøter og planlegging av neste sesong. Litt mindre trening, så det er også deilig.

Kjenner allikevel at det allerede kribler i beina etter å begynne treningen for neste sesong!!!!!

Samarbeidspartnere