Det nærmer seg jul, men det er på ingen måte treningsfri og ferie for min del allikevel. Forrige helg var det 15km fristil i Davos. Jeg hadde en «ok minus» dag, og følte at det gikk i ett gir hele veien, uten at jeg klarte å presse på det siste lille ekstra som må til for å virkelig få til et toppløp. Ble til slutt nr 26 i et meget tett felt, kun 58 sek fra seieren. Dette er fortsatt et steg i riktig retning, og jeg har funnet den roen jeg trenger for å gå ordentlig på ski i konkurranser også. Hadde jeg følt at jeg hadde hatt et toppløp, hadde det vært verre med 26. Plass, men jeg vet jeg har mye å gå på, så jeg var egentlig godt fornøyd etter lørdagens renn.
Det er ekstremt mange nordmenn som går fort på ski om dagen, og det er inspirerende å se at lagkameratene mine lykkes.

I dag kom også beskjeden om at jeg er reserve til Tour de Ski. Jeg har fått beskjed om å forberede meg til å gå, og det kommer jeg også til å gjøre. Jeg skal sørge for at jeg er optimalt forberedt til touren, hvis jeg får sjansen. Selvsagt skuffet over ikke å ha fått sikker plass, men muligheten er fortsatt absolutt til stede, så jeg jobber knallhardt mot toppform rett over nyttår.

Jula feires i Davos og nå er familien min også på plass, så det blir bra. Treningsforholdene er meget bra. Selv om det helt sikkert er bedre skiføre på Sjusjøen, så skal jeg absolutt klare meg her også…..
Jeg krysser fingerene for at jeg får muligheten, og sørger i alle fall for å være best mulig forberedt!!!

God jul!!

Samarbeidspartnere